Dreia

Description:

Dreia Zwanenzang

Uiterlijk
Dreia is klein van stuk, hierdoor valt ze niet snel op wanneer ze zich bevind in een groep mensen. Ze heeft lang zwart haar dat ze vaak opsteekt. Haar grote, spitse oren verraden haar afkomst.

Verleden
Dreia groeide op als enige kind van een geitenboer aan de kust van Merma. Haar echte ouders heeft ze nooit gekend. Toen Dreia opgroeide waren er vele heldere zomeravonden waarin haar vader haar vertelde over hoe hij haar als baby in een mandje in de deuropening vond, in een bitterkoude winternacht. Dreia’s vader Secundo is geen halfling, maar een oud, grijs mens, zelden te vinden zonder zijn houten wandelstok. Secundo heeft een lange geschiedenis achter zich, als archeoloog heeft hij vele lange reizen gemaakt die hem naar de uiterste randen van het continent hebben gebracht; Secundo’s roerige leven heeft hem getekend, maar hij heeft toch een hoge leeftijd bereikt, en is op zijn 65e gesetteled aan de kust van Merma, waar hij een kleine boerderij onderhoudt met koeien en geiten.

Persoonlijkheid
Dreia is een onafhankelijk persoon, met een sterke wil; ze is zelfverzekerd, en heeft een sterk rechtvaardigheidsgevoel.

Doelen/angsten
Dreia wil graag haar vaardigheden in het maken van bogen verbeteren, en een betere schutter worden. Ze wil ook graag meer leren over de wereld om haar heen: ze is nieuwsgierig, en schrikt niet weg voor avontuur. Op lange termijn wil Dreia weer een bezoek aan haar huis brengen, ze is bang dat haar vader Secundo overlijd en ze geen afscheid meer van hem kan nemen.

Bio:

Dreia

On the Shoulders of Heroes Meeks