Fyro

De leider met een hart van goud

Description:

Fyro is een lange jonge man met zwart haar en groene ogen. Hij heeft vaak een bezorgt fronsend gezicht, maar desondanks zijn z’n woorden krachtig en zijn moed ongeĆ«venaard. Fyro heeft borstelige wenkbrauwen en heeft vaak een verzorgd uiterlijk. Hij loopt altijd recht en hij let op zijn manieren.

Bio:

Fyro runde een de lokale smidse, terug in het vissersdorpje waar alles begon. Zijn vader is een moedig man en werkt/vecht als bodyguard voor hoog geplaatste figuren waar Fyro geen weet van heeft. Zijn vader heeft eigenlijk nooit tijd gehad voor zijn zoon, een af en toe vluchtig bezoek in zijn jongere jaren zijn de enige herinneringen die Fyro nog heeft. Zijn moeder is een rustige vrouw die zich prima weet te redden in haar eentje. Op een manier heeft Fyro altijd gevoeld dat ze het wel prima vond dat haar man nooit in de buurt was. Ze was een weefster in het dorp en was constant met de andere vrouwen op de markt aan het leuteren. In de tussentijd was Fyro soldaatje spelen, of op latere leeftijd bezig met het smeden van zwaarden. Zo hoopte hij voordat hij begon aan de baan, maar in de praktijk bleek dat hij alleen maar wat grote vissershaken en landbouwgerei aan het repareren was. Zijn leventje was saai, zo vindt hij zelf. Fyro wilde op een dag weg trekken uit het dorp en zich bij zijn vader scharen, vechten met eer voor een hoge heer; dat leek hem wel wat. Maar voordat hij deze droom in vervulling kon laten gaan waren piraten hem te snel af.

Zijn nieuwe vriendengroep ligt hem wel, moedige mensen met een gevoel van eer. Samen met hun de wereld een betere plek maken: dat is pas een avontuurlijk leven!

Fyro

On the Shoulders of Heroes Simos