Kuusio

Description:
Bio:

Uiterlijk
Kuusio is een lange man van 5’9ft en 130 pond.
Zijn haren zijn lang en zwart. Zijn uiterlijk is iets waar Kuusio trots op is, hij is een aantrekkelijke man en dat weet hij.

Achtergrond
Kuusio is zoon van twee rijke elven families. Zijn ouders hebben één zoon en twee dochters. Zijn ouders betaalde voor Kuusio alles, zijn eten, zijn kleren alles wat hij maar nodig heeft. In zijn elven jeugd heeft hij nooit een vinger uit hoeven steken.

In zijn vrije tijd deed hij maar twee dingen: spelen op zijn fluit en boog oefeningen. Deze twee dingen deed hij het liefst in het bos waar het rustig en kalm is. s Avonds ging Kuusio altijd naar de lokale taverne, daar ging hij praten met reizigers en inwoners van de stad en speelde op zijn fluit. Kuusio was erg bekend in de stad, maar de meeste zagen hem toch wel als de verwende rijke ijdele jongen.

Kuusio ontmoeten op een avond Coby de Wonderbaarlijke. Een mens van middelbare leeftijd. Ze zag potentie in Kuusio om de macht te kunnen beheersen van magie. Kuusio dacht dat de vrouw gewoon gek was en nam haar niet serieus. Daarnaast had hij echt geen zin om te gaan studeren voor magiër. Dat gaat natuurlijk hard werken worden en dan heb ik geen tijd meer voor leuke dingen. Maar paar dagen daarna betrapte Kuusio zijn ouders praten met Coby. Zijn ouders chanteerde Kuusio, hij zou geen geld meer krijgen tot hij de training van Coby zou hebben afgerond.

Kuusio stond voor de keuze om te gaan studeren of te gaan werken voor zijn eigen geld. Maar van het woord werk werd Kuusio al misselijk dus hij koos om in training te gaan bij Coby. Jaren gingen voorbij en het was heel hard werken, het begin was het moeilijkst maar toen hij eenmaal in het ritme kwam ging het beter. Het was meer dat Kuusio niet gewend was om ergens moeite voor te doen dan dat hij de leerstof moeilijk vond. Meesteres Coby de Wonderbaarlijke had gelijk, Kuusio bezit het talent voor het beheersen van magie maar hij had nog genoeg te leren.

Bij thuis komst gingen er verhalen rond over Kuusio, dat hij zou zijn gaan studeren voor magie. Er werd geroddeld en Kuusio hoorde deze roddels, hij hoorde dat zelfs zijn vrienden niet geloven dat hij het zou kunnen, dat Kuusio nooit iets zou bereiken in het leven en alleen kan leven van het geld van zijn ouders. Dit maakte Kuusio gemotiveerder, hij moest iedereen laten zien dat hij echt wel meer is dan alleen een mooie jongen. Hij heeft iedereen gedag gezegd en besloot een nieuw begin te maken, zich aansluiten bij een groep avonturiers en de wereld helpen.

Persoonlijkheid
Ijdel, egocentrisch, zelfverzekerd

Doel
Kuusio wilt laten zien dat hij voor zich zelf kan zorgen, hij heeft zijn ouders niet nodig en dat gaat hij bewijzen! Hij gaat terug komen als een held en een machtige magiër “Iedereen zal zeggen dat ze ongelijk hadden over Kuusio!”

Kuusio

On the Shoulders of Heroes Rickvdg